مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

با سلام و عرض ادب لطفا راهنماییم بفرمایید با تشکر
احتراما اینجانب در دادگاه حقوقی برای رسیدگی از قاضی پرونده ری بدوی بدلیل پاس نشدن چک از معامله قرارداد مبایعه نامه برای پاس نکردن 200 میایونی چک رای بدوی برای فسخ قرارداد را گرفته من بدلیل اشنا نبودن قانون درخواست متن اعاده دادرسی ام رد شده والان مجددا برای دومین باره با بررسی متن قانون اعده دادرسی مبنی بر این من در حال حاضر یک پرونده کیفری در دادگاه برای متهم به عنوان فروش مال غیر در بازپرسی برای تجویز 278 را گرفتم حال با در جریان بودن رسیدگی در دادگاه کیفری 1127 در تاریخ 7/9/ ساعت 11 وقت رسیدگی دارم از شما می خواهم کمکم بفرمایید ایا موضوع پاس نشدن و رای بدوی فسخ قراردادم باعث از دست دادن تمام زندگیم میشود یا خیر لطفا درباره راهنماییم بفرمایید با کمال قدردانی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که آراء صادر شده و متن قرارداد مورد مطالعه قرار گیرند.