مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت مالی در دادگاه

سلام وقت بخیر ببخشید من 10سال پیش برای یه پیمانکاری کار کردم حقوق 5ماهمو نداد و گم شد منم شکایت کردم تو دادگاه محکوم شد حکم توقیف اموال و گرفتم ولی اون موقع هیچی به نامش نبود الان معلوم شده دوباره مشغول پیمانکاریه ایا الان میتونم دوباره برم داداگاه و پرونده رو جریان بزارم یا باید دوباره از اول شکایت کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دوباره درخواست صدور اجراییه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همان پرونده را می توانید پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید پرونده قبل را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید پرونده را مجدداً به جریان بیاندازید و نیازی طرح شکایت مجدد نمی‌باشد‌.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست صدور اجراییه از شعبه مربوطه کنید