مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مطالبات حقوق

سلام ، من در سال 95 و 96 برای یک پیمانکار کار کرده ام و بعد از پایان کارم حدود 3 سال منو سر کار گذاشت و امروز و فردا میکرد برای حقوقم ،،، دیگه مجبور شدم سال 99 شکایت کنم و الان رای صادر شده به نفع من که پیمانکار مطالبات بنده را پرداخت کند ، سوالم اینه که اداره کار مطالباتم رو براساس همان سال95و96 محاسبه کرده و بنده چگونه میتوانم مبلغ فوق را به روز از پیمانکار بگیرم آخه الان این مبلغ که براساس سال 95 و 96 محاسبه شده در حال حاضر پولش بی ارزش هست و آیا راهی هست که پیمانکار را موظف به پرداخت به روز کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در دادخواست اولیه مطالبه وجه خود تقاضای تاخیر تادیه لغایت اجرای حکم، کرده باشید در این صورت به نرخ روز محاسبه خواهد شد . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله مطالبات بر اساس سال 96 محاسبه خواهد شد و شما باید درخواست خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتی که در دادخواست خود موضوع را عنوان نمموده باشید باید نسبت بهداین بخش اقدام نمایید