مشاوره حقوقی رایگان - بیماری پارانوئید

بادرود
باتوجه به اینکه همسر بنده بیماری پارانوئید داره وچند سال پیش سابقه بستری در بیمارستان داره ،سابقه اقدام به خودکشی داشته ،الان با گذشت سی وهفت سال از بیماری ایشون واینکه برای ادامه درمان اقدام نمیکنه،همچنین به خاطر توهمات زیاد حاصل ازبیماری آیا می‌توان مسئولیت اموال را ازایشان سلب کرد که این اموال را از من وفرزندان دریغ می‌کند و ما در شرایط نا درستی زندگی می کنیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سرپرستی دادسرا موضوع را پیگیری کنید.
اگر محجور باشد قیم تعیین می شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر به اندازه‌ای باشد که عقل معاش نداشته باشد � طریق اداره سرپرستی می‌توان برای ایشان قیم تعیین کرد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر بتوانید حجر ایشان را اثبات کنید و محجور شناخته بشود امکان تعیین قیم وجود دارد.