مشاوره حقوقی رایگان - بیماری دوقطبی همسرم

سلام حدودا سه سال پیش همسرم رفتارهایش غیرقابل کنترل شد شروع کرد به کتک زدن مادرخواش ورفتارها پرخاشگرانه وازخونه زد بیرون همون روز بستری شد بیمارستان روانپزشکی اراک وتشخیص دوقطبی دادان یه مدت بستری بود وبعد ازبهبودی تحت نظرپزشک دارومصرف میکرد یکم بهترشد کم کم دارها روکنار گذاشت و رفتارهای پرخاشگری وگاهی افسردگی ادامه داشت تا چند روز قبل از عید پسرم رفت آموزشی سربازی تهران با دعوا پسرم روفرستاد وافاق وحشتناکی که درمترومیوفته پایین وریل ازروی پاش رد میشه وهنوزمشخص نیست که خودشو انداخته یا افتاده وچون بعد ازیه مرخصی 24ساعته که اراک رفته پدرش با دعوامیفرستش تهران با حال خراب اومده وافت فشار بوده یاافکاروحشتناک هنوزمتروفیلمی تراختیارمون قرار نداده حالا بعد یه مدت که بیمارستان بود ومچ پا هم قطع شد خونه برادرم مراقبت میشه ازش پدرش رفتارهای نامعقول داره وبا پسرش بدرفتاری می‌کنه بچه ای که مچ پاشو ازدست داده وتحت نظردکتره چکار کنیم لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

سلام
راههای متعدد در قانون پیش بینی شده است
تماس بگیرید جهت دریافت مشاوره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما حتما به مشاور خانواده مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد طلاق دارید می توانید دادخواست طلاق بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

استشهادیه تهیه کنید ازش شکایت کنید و درخواست صدور حکم حجر به دلیل جنون بدهید