مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد در صورت رد تمکین

سلام
مدت 4 سال است فردی که عقد اینجانب بوده ترک منزل کرده و در حال حاضر طی این مدت از بنده نفقه دریافت و روزگار خوب و خوشی را برای خود سپری می‌کند!
اینجانب تاکنون 3 مرتبه الزام به تمکین و شکایت عدم تمکین به دادگاه داده‌ام که هر 3 بار توسط قاضی رد شده و شرایط همچنان به شکل سابق باقی است، قصد ازدواج مجدد دارم با توجه به رد دادخواست عدم تمکین اینجانب این درخواست میسر است یا خیر؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام خیرتا زمانی که همسر خود تعیین تکلیف نکنید شما نمی توانید اقدام به ازدواج مجدد کنید