مشاوره حقوقی رایگان - رد دادخواست تمکین

زوجه در جلسه بدوی غایب بوده..زوج جانباز 20 درصد اعصاب و روان است و البته در هنگام عقد نوشته شده در صحت سلامت و لیکن قبل از عقد موجی شده بودند و زوجه خبر نداشته.ولی دادگاه نمی‌داند. آیا با گفتن این موضوع به رد دادخواست تمکین کمک میکند؟ باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف جانباز اعصاب و روان دلیل بر رد تمکین نیست حتی اگر در زمان عقد نگفته باشد اگر مشکل اعصاب و روان زوج برای زوج خوف ضرر بدنی، مالی و یا شرفی داشته باشد و دادگاه این موضوع را احراز کند درخواست تمکین زوج رد خواهد شد.
با توجه به اینکه زوج در زمان عقد این موضوع را از زوجه پنهان کرده به نظر زوجه می تواند دا‌دخواست فسخ نکاح بدهد.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

اگه برای زوجه ضرر جانی داشته باشه تاثیر داره در غیر اینصورت نه