مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای قطعی هیات حل اختلاف اداره کار

سلام
بنده رای قطعی از اداره کار گرفتم و کارفرما محکوم به پرداخت 88میلیون به بنده بابت عیدی و سنوات و مانده مرخصی و...شد
حتی اینجانب اجراییه راهم گرفتم و پس از ده روز از ابلاغ اجرائیه این پیام برای بنده اومده
معنی این پیام چیست و آیا میتواند جلوی حکم را بگیرد
موضوع خواسته های اعتراض به رأي قطعي هيأت حل اختلاف اداره كار و امور اجتماعي و دستور موقت به شعبه 42 تجديدنظر ديوان عدالت اداري ارجاع و در تاریخ 1402/08/30 ثبت گردید
باتشکر

پاسخ ها :

اعتراض به رای قطعی هیات حل اختلاف اداره کار اداره کار دیوان عدالت اداری