مشاوره حقوقی رایگان - سایت احراز هویت اداره کار

سلام وقت بخیر
جهت شکایت از اداره کار نیاز به احراز هویت هست . دیروز مراجعه کردم اداره کار و گفتن باید احراز هویت بشید اما سامانه قطع بود. خودم میتونم وارد سامانه بشم و احراز هویت انجام بدم؟ آدرس سایت چیه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
آدرس سایت سامانه جامع روابط کار
prkar.mcls.gov.ir

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید ، از طریق سایت prkar.mcls.gov.ir اقدام نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله ددر گوگل سرچ کنیدسامانه حل اختلاف کارگرکارفرما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفاتر پیشخوان دولت پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

احراز هویت افراد در سیستم‌های کامپیوتری به معنای اصالت‌سنجی است و هدف از احراز هویت در سامانه‌های کامپیوتری این است که سرویس دهنده مطمئن شود که درخواست ثبت شده یا پیام ارسال شده توسط فرد واقعی انجام یافته است

در هنگام ثبت نام در سامانه احراز هویت اداره کار و تعاون، اطلاعات و مدارک هویتی کارگر و کارفرما با اصالت آن تطبیق داده شده و سپس به کارگر و کارفرما اجازه استفاده از سامانه را داده می‌شود. لازم به ذکر است که احراز هویت سامانه اداره کار صرفا یک بار هنگام ثبت نام انجام می‌شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق دفتر پیشخوان پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفاتر پیش خوان دولت باید هویت شما تایید گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر از طریق دفتر پیشخوان دولت احراز هویت انجام‌میشود.بعد وارد سامانه جامع روابط کار شوید و مدارک خود را بارگذاری و شکایت خود را ثبت کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به دفتر پیشخوان دولت مراجعه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله خودتان میتوانید ولی بهتر است از دفاتر پیشخوان دولت استفاده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق دفاتر پیشخوان اقدام نماید