مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

با سلام خدمت اساتید بزرگوار
پارسال برج 9 خودروی پژو 405 ی را از اقایی خریداری کردم و در بنگاه معامله کردیم ظاهرا خودش در بنگاه سهیم است در قولنامه ذکر شده که طرفین تا یک هفته دیگه برای انتقال سند اقدام نمایند من در شهرستان ساکن بودم اما سر هفته مجددا به بنگاه امدم( تهران) بهانه اورد که ماشین رو چند ماه پیش به اسم زن داداشم کرده بودم و باید بروم و ازش وکالت بگیرم و قول داد که همه مدارک را برایم بفرستد با وکالت به اسم خودم و کارت ملی من رو گرفت این کار انجام نشد و هرچی زنگ میزدم با زبان چرب و نرمش من رو مجاب به کمی صبر میکرد تا اینکه الان 14 ماه شده الان تهران سکونت دارم (سید خندان) باید چطور علیهش شکایت کنم
جواب تلفن و پیامهام رو نمیده دیگه همه پیامهام موجود هستند
گذشته از این در به من گفتند که ماشین یک وجب رنگ دارد و شاسی پلمپ میباشد اما بعد از چند روز متوجه شدم که شاسی ضربه خورده
وقتی بهش گفتم
به فروشنده گفتم بابت این مشکل یک میلیونی که نگه داشته بودم که وقت انتقال بهت بدم رو دیگه بهت نمیدم و پیامش موجوده که قبول کرده ایا میتونه زیرش بزنه
خلاصه من 14 ماهه با یک ماشین و فقط با مدرک بیمه نامه دارم میگردم و فروشنده حتی کارت ماشین رو برای من نفرستاده
بارها خاستم برم توی اسنپ کار کنم بخاطر عدم مدارک نشد و چندین بار بخاطر همراه نداشتن مدارک جریمه شده ام
لطفا با راهنمایی هاتون کمکم کنید
ببخشید خیلی طولانی شد

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شما با مبایعه نامه یی که دارید می تونید دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو تقدیم دادگاه کنید و دادگاه فروشنده رو ملزم به تنظیم سند میکنه

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار محترمم موافقم