مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق توسط کارفرما

سلام وقت شما بخیر بنده به صورت اقماری در شهرستان جیرفت مشغول به کار هستم ، مدیر شرکت بدون هیچ اخطار یا توبیخ یا جریمه و.... کارکرد آبان ماه بنده را به واحد مالی صفر اعلام کرده که به اینجانب حقوق پرداخت نشود، آیا الان میتوانم شکایت کنم یا باید تا زمان واریز حقوق سایر پرسنل صبر کنم؟ نکته دیگر اینکه آیا کار اقماری ده روز کار و پنج روز استراحت یا بیست روز کار و ده روز استراحت قانونی هست یا خیر؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات اداری شهرداری اداره کار و تامین اجتماعی نظام وظیفه و استخدامی خارج از تخصص است