مشاوره حقوقی رایگان - هزينه آسانسور مجزا در آپارتمان ها با بلوک مجزا

سلام و خداقوت
سوال بنده در خصوص هزينه آسانسور ميباشد، آپارتمان ما شامل دو بلوك ميباشد بلوك پشتي ٨ واحدي و بلوك جلويي ٥ واحدي كه در يك مكان وجود دارد و دو آسانسور مجزا نيز دارد حال سوال اينجاست كه آيا در خصوص تعميرات هر يك از آسانسورها تمامي ساكنين بايد هزينه پرداخت كنند يا فقط اعضاي بلوكي كه از آن آسانسور استفاده مينمايند؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر آسانسور ها اختصاص به بلوک مجزا دارند فقط واحد هایی که از آن استفاده می کنند باید هزینه آن را پرداخت نمایند
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز