مشاوره حقوقی رایگان - گزینش وزارت دفاع

سلام من برای گزینش وزارت دفاع رفتم مراحل پزشکی انجام دادم بعد چند مدت رفتم واسه مصاحبه عقیدتی بعدش تست هوش آیا مراحل قبلی قبول شدم یا جمع بندی اخر سر صورت میگیره که قبول شدم یا نه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر با در نظر گرفتن تمام شرایط اظهارنظر می شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ارزوي موفقيت و سربلندي داريم
صعود به مراحل بالاتر و جمع بندي
و ارزيابي عمومي و استعلامات مثبته
موجب قبولي قطعي شماست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوال حقوقی نیست. از مرجع مربوطه پبگیری کنید.

سعيد  پيروزي

جناب آقای سعيد پيروزي :

سلام
رویه گزینش بدین صورت است که مرحله اول قبول شدید مرحله بعد گزینش انجام میشود لذا مراحل قبلی شما قبول شدید

علاءالدین اصغری

جناب آقای علاءالدین اصغری :

سلام، باید موضوع را در مورد قبول‌ و پذیرش از وزارت دفاع سؤال فرمایید انشالله که قبول هستید،بعض مواقع تراز شما با دیگر شرکت کنندگان در نظر گرفته می‌شود.
در صورت عدم‌ پذیرش احتمالی می‌تواند به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام مراحل قبلی پذیرفته شدید که به مرحله بعدی راه پیدا کردین ول پس از جمع بندی نتیجه گیری میشود