مشاوره حقوقی رایگان - آیا ممکن است رای قطعی دیوان عدالت اداری که در مرحله اجرا است و دو مرحله وقت نظارت تمدید شد رای قطعی

معلم مامور خارج از کشور بودم در مورد نرخ تسعیر از وزارت اموزش و پرورش طلبکار شدم.
نرخ تسعیر، نرخی بود که حقوق ماموران خارج از کشور بر اساس آن پرداخت می شود. وزارت آموزش و پرورش بر خلاف قانون مقداری را برای خودش برداشت. البته با یک قانون خود درآوردی. بعد از شکایت، دیوان یک سال قبل 2 اردیبهشت 97 رای ورود صادر کرد. و تا الان 3مرحله وقت نظارت را تغییر داد. دو سوال برایم پیش آمد.
1- ایا ممکن است قبل از نظارت تیر 99 طلبکاری من پرداخت شود.
2_ آیا ممکن است رای قطعی من به رای رد تبدیل شود. با این بازی که دیوان در آورده و مرتب وقت نظارت را تمدید می کند.

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. در مرحله تجدید نظر دیوان، بعد از سپری شدن وقت نظارت که وقت بررسی و مطالعه و ملاحظه پرونده توسط قاضی است، تصمیم گیری می شود. در خصوص سوال شما مبنی بر پرداخت مطالبات قبل از قطعیت حکم توسط دیوان عدالت اداری، این امر منوط به تصمیم وزارتخانه و اظهار نظر معاونت حقوقی و امور مجلس وزارتخانه مذکور است.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار محترمم موافقم