مشاوره حقوقی رایگان - جایگزینی فرزند به جای پدر در آموزش و پرورش

سلام وقت بخیر پدر بنده سال 1380با 32سال سابقه تدریس در آموزش وپرورش و سالهای متمادی معلم نمونه شدن برادرم چند سال سابقه تدریس در مدرسه غیرانتفاعی رو دارند آیا امکانش هست جایگزین پدرم بشوند؟از چه ارگان یا اداره ی باید پیگیر بشویم؟اگر راهنمایی بکنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید به اداره بازنشستگی پدر بروین و فرم معرفی بگیرین

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق آموزش پرورش درخواست دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به آموزش و پرورش مراجعه نمایید و از آن طریق موضوع را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری کنید.
به نظر در حال حاضر چنین امکانی وجود ندارد

فرنوش شریفی

فرنوش شریفی :

با سلام
در حال حاضر چنین امکانی وجود ندارد
اما برای کسب اطلاع بیشتر به اداره آموزش و پرورش مراجعه فرمایید و از آن طریق پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق وزارت آموزش و پرورش به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق مراکز آموزش و پرورش موضوع پیگیری شود