مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت کميسیون غير قانوني و شيريني خارج از عرف

با سلام. بنده مدتي پيش خانه اي را قولنامه کرده ولي درزمان خريد مشاوراملاک درمورد کميسيون خويش چيزي به بنده نگفتند وبعد ازعقد مبايعه نامه ابتدا يک درصد وسپس به نيم درصد وگرفتن شيرني به اندازه نيم درصد براي کارکنان خويش به بنده اعلام کردند.ولي بنده به ايشان گفتم کميسيون قانوني مبلغ مشخصي دارد وشيريني زوري که نمي شود.لطفا راهنمايي قانوني بفرماييد.سپاسگزارم.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مبلغ مازاد از طریق اتحادیه وتعزیرات قابل رسیدگی وعدوت است.