مشاوره حقوقی رایگان - تبانی و گزارش خلاف واقع براي اخراج كارمند

سلام وقت بخير
3 كارمند به همراه رييس و معاون و بازرسي و كارگزيني يك اداره دولتي، اقدام به تنظيم چندين نامه خلاف واقع براي اخراج بنده تباني كرده و باعث اخراج بنده از كار شدند.
از انجايي كه بعد از هفت سال به به نامه ها دسترسي پيدا كردم،ايا ميتوانم شكايت كنم يا اينكه مشمول مرور زمان ميشود؟
ايا اين كار مصداق تباني مي شود؟
مجازات تباني و گزارش خلاف واقع چيست؟
سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر آری اگر من غیر حق و خلاف واقع بوده باشد