مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ایام بازداشت

با درود؛ بنده در سال 99 بنا بر اتهاماتی بازداشت شدم، مدت 5 ماه بازداشت موقت بودم و بعد در اواسط تیرماه 1400 با وثیقه یک میلیاردی آزاد شدم؛ برای برخی اتهامات در بازپرسی منع تعقیب صادر و برای دو اتهام دیگر کیفرخواست صادر شد، اما دادگاه بدوی من را از آن دو اتهام هم تبرئه و وثیقه را هم رفع توقیف کرد؛ سپس آقای دادستان به تبرئه بنده اعتراض فرمودند، و در نهایت در همین هفته‌ی جاری دادگاه تجدید نظر استان نیز اعتراض دادستان محترم را رد و برائت کامل بنده را صادر و تائید و رای قطعی صادر شد؛
این پروسه از زمان بازداشت بنده تا هفته جاری و صدور رای برائت نهایی از سوی تجدید نظر، دو سال و نیم به طول انجامیده و علاوه بر آن 5 ماه بازداشت موقت، بنده دو سال است که بیکار و خانه نشین بودم.
حال آیا با توجه به قوانین، می‌توانم بابت این اتفاق و 5 ماه بازداشت و دوسال بیکاری و همچنین درآمدهای ممکن الحصول این ایام، دادخواست دریافت غرامت و خسارت دهم؟!

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛ مستلزم بررسی سایر موارد پرونده است در صورت حصول شرایط قانونی بله ممکن است