مشاوره حقوقی رایگان - مجمع فوق العاده مجتمع مسکونی

سلام .
در مجتمعی مسکونی ، مجمع عمومی رسمی و قانونی برگزار و اساسنامه تصویب و هیات مدیره انتخاب شد .
بعد از مدت کوتاهی 3 نفر از اعضای هیات مدیره استعفا دادند و عملا هیات مدیره 5 نفره از کارکرد قانونی ساقط شد .
بازرس مجموعه بعد از گذشت سه ماه هنوز برگزاری مجمع فوق العاده رو انجام نداده .
یک عده که خودشان باعث برهم زدن هیات مدیره بودن ، به همراه خزانه دار ، حساب باز کرده ، شارژ تعیین کرده و با خیال اینکه قانون اجازه میده در حال مثلا اداره ساختمان هستند .
بدون مجوزی از هیات مدیره شارژ جمع میکنند و هزینه می‌کنند .

روش شکایت و استناد به قانون در مراجع قضایی چگونه است ؟؟؟
از بازرس و خزانه دار مخصوصا .

پاسخ ها :

مجمع فوق العاده مجتمع مسکونی خزانه دار مجتمع مسکونی بازرس مجتمع مسکونی قوانین مجتمع مسکونی مجتمع مسکونی