مشاوره حقوقی رایگان - با سلام . ایجاد مشکل برای بازرس

بنده بازرس مجتمع مسکونی هستم و در پی انجام وظایف خویش به تخلفات زیادی پی بردم ولی هیئت مدیره منکر میشود و با تخریب درب منزل بنده در نبود اینجانب در منزل و کارهای دیگه قصد دارن با این موارد مجبور شوم استعفا بدم و زمانی که برای خرابکاری میایند خود را کنار درب قرار میدهند تا تو چشمی درب دیده نشوند ولی میدانم چه کسی این کارها رو انجام میدهد ولی نمیتوانم ثابت کنم لطفا راه حلی به بنده بگویید که چیکار میتوانم انجام دهم یکی از تخلفات بدون خبر دکل مخابراتی نصب کردند و هیچ مدرکی برای نصب یا اجاره دکل نشان نمیدهند ایا اجازه اینجور کاری رو دارند ممنون میشوم جواب بنده رو بدهید. با تشکر از جنابعالی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر برای تخریب اموال خود مدرک یا شاهد ندارید بعید است رای بگیرید.
شما وظیفه بازرسی خود را عمل کن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر نصب دکل مخابراتی
در مجتمع مسکونی ، باید با موافقت مالکان باشد و قابل استعلام است
شما میتوانید شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نصب دکل مخابراتی نیازمند رضایت تمام مالکین است شما می توانید شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان تخریب از افراد مذبور شکایت کنید ولی باید دلایل و مدارک مثبت ادعای خودتان را ارائه نمایید