مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل واحد توسط تعاونی مسکن

سلام و سپاس بابت وقتی که برای سایت و پاسخگویی‌ها میذارید.

ما چندسال پیش واحدی رو در یک شرکت تعاونی مسکن شروع کردیم. اما چون یکی از نزدیکانمون عضو هیات مدیره بود و ماهم ساکن شهر دیگری بودیم قرارداد رو ننوشتیم. اما تمام مبالغ رو پرداخت کردیم.

حالا هیات مدیره میگه که ما کلا عضو نبودیم و نباید پول می‌دادیم و واحد ما رو برای خودشون برداشتن. و بعد از سه سال معطلی با نظر کارشناس، قاضی حق رو به اون ها داده. در حالی که وکیل ما تمام فیش های واریزی و پیامک ها و چت گروه واتس اپ تعاونی رو روی پرونده گذاشته بود.

از طرفی برای یک واحد دیگر که اینا بازم روش ادعا داشتن، براشون رای منفی صادر شد و بعد هم در دادگاه کیفری محکوم شدن. چون طرف برگه قرارداد رو داشت.

حالا ما باید چه کنیم؟ درخواست تجدید نظر می‌دهیم ، اما دیگر چطور باید قاضی و کارشناس رو مجاب کرد؟ وقتی تمام فیش ها و چت ها و... روی پرونده بوده؟ این حکم کیفری‌شون برای یه پرونده مشابه دیگر بوده کمکی میکنه؟
اگه بعد از تجدید نظر باز هم حق رو به اونا دادن دیگه چیکار کنیم؟؟؟

خیلی ممنونم که بهمون راهکار میدید. واقعا درمانده شدیم این سالها ...

پاسخ ها :

عدم تحویل واحد توسط تعاونی مسکن تعاونی مسکن