مشاوره حقوقی رایگان - تخلف تعاونی در دانگی کردن اعضا

سال86 تا 88 تعاونی مسکن مذکور اعضا فاقد تمکن مالی برای شروع ساخت را مجبور به عقد قراردادهای سهمی نمود مثلا دو دانگ و سه دانگ و...
به شرط تحویل واحد در موعد مقرر
1.بعد از 13 سال و گذشت 10 سال از سررسید قرارداد که دانگ واحد ساخته شده رو تحویل نداده حاضر نیست قبول کند قرارداد دانگی که سهم از اعضا گرفته بود برای ساخت در زمان خود انجام نشده و در حال حاضر اعضا همان سهم اصلی و کامل خود را در تعاونی دارند

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

میتونید دادخواست فسخ اون تعهد دانگی بدلیل تخلف در عمل به تعهد را تقدیم دادگاه کنید.