مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت سرمایه گذاری

سلام من میخوام سرمایه گذاری 1 میلیاردی کنم داخل کارخانه ،کل زندگیم همین 1 میلیارد هست.
تضمین های شرکت مقابل
1:قرارداد در دفترخانه اسناد رسمی
2:قرارداد حقوقی جداگانه زیر نظر وکیل خودم(ک وکیل ندارم)
3:سفته دوبرابر اصل سرمایه
4:چک حقوقی کارخانه برابر اصل سرمایه
5:زدن مهر برجسته اداره ثبت و اسناد کشور
6:چک های سود ماهانه
اینا تضمین های کاراخانه هست
میشه راهنمایی کنین آیا معتبر هست یا نه کلاهبرداری میشه کل زندگیم همین 1 تومن هست

پاسخ ها :

محسن بهرامعلیان

جناب آقای محسن بهرامعلیان :

ابتدا بررسی بفرمایید کارخانه تحت چه شرکت ثبت شده ای فعالیت میکند سهامی است یا مسولیت محدود و....رزومه کارخانه رابررسی کنید.حساب مالی کارخانه از جهت سود و زیان .محل کارخانه اجاره است یا ملک مدیر.اساسنامه شرکت بررسی سود از باب دارندگان حق امضا.توصیه میشود قبل از سرمایه گذاری حتما از کمک وکیل جهت استعلامات بهره ببرید