مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری ضمانت ملک

سلام بنده مبلغ 400ملیون می‌خوام در اختیار فردی بگذارم جهت توسعه کارش و قرار شده ملک به عنوان ضمانت بگذارد شرایط گرفتن ضمانت ملکی رو نمی‌دونم خواستم راهنمایی کنید تا درست عمل کنم که سرمایه ام از دستم نرود ... ممنون از شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وثیقه رهنی
در این نوع وثیقه، مال مورد وثیقه (معمولا ملک) در تصرف مالک باقی می ماند؛ اما تا زمان تسویه کامل بدهی، امکان نقل و انتقال آن وجود ندارد.

عباس کاریزی

جناب آقای عباس کاریزی :

سلام . ضمن تنظیم قرارداد مربوطه، می توانید ملک موردنظر را نیز به عنوان ضمانت در رهن خودتان قرار دهید .

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت تنظیم قرار داد گزینه مربوطه را فعال نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا قرارداد تخصصی تنظیم نمایید
و در قرارداد ضمانت اجرا و وجه التزام تاخیر در انجام تعهد پیش بینی نمایید
ملک را به ‌عنوان ضمانت در رهن خود قرار بدهید
و ...

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تنظیم سند رهن در دفاتر اسناد رسمی با شرایط مورد توافق طرفین می باشد .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حق انتقال ملک مورد نظر تا زمان تسویه ندارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما نیاز به تنظیم یک قراردادی دارید که همه جوانب حقوقی رعایت شده باشد فلذا برای تقریر قرارداد از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.