مشاوره حقوقی رایگان - امضا و اثر انگشت به جای فرد دیگری در سند ارث و میراث

با سلام خدمت شما قانون دانان عزیز
پدرم در قید حیات تصمیم گرفت که ارث و میراث خود را بین فرزندان خود تقسیم کنند و اینکار را بروی یک برگه ی ماشین نویسی انجام داد هر فرد امضا و اثر انگشت یعنی هر فرزند ایشان پس از ثبت اثر انگشت و امضا حق خود را دریافت کرد . پس از دوسال متوجه شدیم که برادر بزرگترم به جای دو خواهرم امضا کرده و اثر انگشت زده ! کار خلاف قوانین انجام شده درسته ؟ نمی دونم چی توی سرشون هست یعنی نمی دونم چرا این کار و کرده الان قصد داره خواهرم رو برای گرفتن حقشون دوباره بفرسته سراغ پدرم . چیکار کنیم لطفا کمکمون کنید . پدرم چک هایی صادر کرده برای برداشت از حساب که برادر و دو خواهرم رو در وجه برادر بزرگترم صادر کرده است خود برادرم اینطور خواسته و خواهرها مخالفتی نکردند زم زمه هایی می شنویم که خواهرها می خوان برای دریافت حق خود به پدرم مراجعه کنند . ما نمی دونستیم که امضا و اثر انگشت و برادر بزرگتر به جای اونها انجام داده است . الان چیکار کنیم چطوری دفاع کنیم ؟ الان در حال حاضر حق دو خواهرم دست برادر بزرگتر است

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در کارشناسی اصالت خط و امضا میتوان مشخص نمود