مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

با سلام بنده مالک ی واحد آپارتمان هستم که به مدت 3 سال اجاره دادم به یک نفر حالا 2 ماه اجاره خونه رو واریز نکردند و جوابگوی تماس بنده نیستند
من چه اقداماتی برای اخذ حکم تخلیه می بایست انجام دهم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قرارداد حق فسخ نگذاشتند باید اول اظهارنامه بدید و بعد دادخواست تخلیه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورتی که در قرارداد حق فسخ را برای نپرداختن اجاره تامدت معین مشخص نکردید،ابتدااظهارنامه ارسال نمایید درصورت نپرداختن اجاره دادخواست تخلیه رامطرح نمایید