مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مرخصی زایمان

با سلام. پزشک استخدام رسمی شاغل در یکی از بیمارستان های تامین اجتماعی هستم.از فروردین ماه از مرخصی زایمان استفاده خواهم کرد. بخش مالی بیمارستان میگوید فقط حکم من برای ایام مرخصی قابل پرداخت هست که مبلغی حدود 8 میلیون هست و مبلغ کارانه پزشکان، که عمده درآمد هست را پرداخت نمیکنیم.
در صورتی که من برای فرزند قبلی خود که آن زمان پزشک قراردادی همین محل بودم و هیچ گونه رابطه استخدامی با سازمان نداشتم، مبلغ دو سوم کارانه را از شعبه به مدت 9 ماه به عنوان غرامت ایام مرخصی بارداری دریافت کردم.
الان که استخدام هستم در واقع سه چهارم دریافتی ماهانه من پرداخت نخواهد شد و تنها یک سوم که آن هم حکم استخدامی هست پرداخت میشود؟!
به نظر کاملا غیر منطقی است.لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حقوق مرخصی زایمان مرخصی زایمان