مشاوره حقوقی رایگان - سلام راجب

سلام بنده یه کشنده هوو تریلی خریده ام و من پول کامل تریلی رو پرداخت کرده ام و طرف بعد از آزاد شدن خودرو سند رو به اسم بنده زده حدودا یک ماه که گذشت یه بنده خدایی اومده میگه که این ماشین متعلق به منه و یه برگه قولنامه دستی آورده که از صاحب اصلی داره و الان میگه میخام از دست شما شکایت کنم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. فعلا سند کامیون به اسم شماست. و مالک رسمی شماهستید و اگر کسی ادعایی باید بتواند این ادعا را دادگاه ثابت کند