مشاوره حقوقی رایگان - طول درمان برق گرفتگی

پدر خانم من تو محله خودشون مرغ فروشی داره، مشتری هاش مغازه‌های مرغ فروشی هستن، به خاطر همین یه اتاق به عنوان انبار مرغ زنده تو حیاط خونش درست کرده که گاهی مرغ فروشا خودشون میرن داخل انبار و هر تعداد که میخوان برمیدارن و وزن میکنن
یکی از مشتریا حدود 2 ماه پیش تو یه روز بارونی میره داخل، تنها بوده، که برق ظاهرا یه جایی اتصالی داشته و دچار برق گرفتگی میشه
وقتی من و خانمم قبل از اورژانس رسیدیم بهشون بنده خدا تمام کرده بود که با احیا تونستیم دوباره ضربان و تنفسش رو برگردونیم، که با توجه به فشار وارده به قفسه سینش، دنده هاش دچار شکستگی شدن ولی خدا رو شکر آسیب مغزی ندیدن
بنده خدا تا این مدت درگیر بیمارستان بوده تازه داره با کپسول اکسیژن و ساکشن با لوله تراشه مرخص میشه که تو خونه بقیه مدت درمانش رو بگذرونه
پدر خانم من بیمه نیست، نه خودش نه محل کارش
چقدر دیه بهش میخوره؟
طول درمانش چطور محاسبه میشه؟

پاسخ ها :

معصومه  كريمي

سرکار خانم معصومه كريمي :

با سلام طول درمان و میزان دیه متعلقه را پزشکی قانونی می‌تواند تعیین نماید و بر همان اساس حکم دادگاه صادر و اجرا می گردد.

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام طول درمان توسط پزشکی قانونی تعیین میشود و ارتباطی به نوع صدمه ندارد