مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام برای من رای دادگاه اومده جریمه نقدی به مبلغ صد میلیون ریال در حقِ صندوقِ دولت.و اینکه شماره حسابی نوشته نشده مهلتم داده نشده .خواستم بپرسم من باید منتظر باشم برام پیامک بیاد که برم حضوری پرداخت کنم یا نه هیچ پیامی نمیاد
خودم برم مراجعه کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید .چون وثیقه نقدی ام گذاشتم میخوام آزاد بشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر پیامک شعبه اجرای احکام باشید.
بعد از اینکه پیامک ارسال شد حضورا موضوع را پیگیری کنید.
اگر در مهلت ده روزه پرداخت کنید بیست درد تخفیف می دهند