مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد همکاری

سلام قرارداد همکاری تنظیم نمودم بعنوان مشاور و برنامه ریزی سازمان فروش خودرویی بطور امانت که در تبصره متن قراردادها انجام امور محوله میبایست جزء ابزار کار تحویل نماید در برگ تحویل و تحول عنوان امانت را قید نموده و در هر وقت که نیاز بود مسترد گردد فسخ قرارداد از هر طرف با رعایت 15 روز امکان پذیر است چون خودرو در قرارداد و جز ابزار کار مشخص گردیده عنوان نمودم هرچی طلب دارید بگیرید و هرچه بدهکاری بپردازید حال طرف اول میتواند بعنوان خیانت در امانت شاکی شود؟ و آیا با توجه به نوشتار امانت خودرو در برگ تحویل و تحول میتواند بدون پرداخت حقوق معوق و حق ماموریت فقط خودرو را بگیرد ضمنا بطلان و تهمت افترا بهانه فسخ قرارداد میباشد ضمن اینکه مراوده ای خارج از شرح وظیفه در خصوص خرید ملک و چون معرف بودم خواستند هدیه ای تحت عنوان پورسانت یا شیرینی بدهند که قبول هم نکردم ولی ایشان بهانه گیری نموده و دائما در حال تهدید ارعاب است و بس ممنون از پاسخ جنابعالی

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. سوال شما دارای ابعاد متفاوتی است که پاسخ به هر یک نیاز به تفکیک مسائل دارد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار محترمم موافقم