مشاوره حقوقی رایگان - واریز حق الزحمه به حساب کارمند دولت

با سلام
اداره ما قرار است با تعدادی از پرسنل بهزیستی و ارشاد برای اموزش به یکسری افراد قرارداد همکاری امضا و حق الزحمه ی هم برای انها در نظر می گیرد
حال سوال اینجاست که ما می توانیم با توجه به اصل 141 قانون اساسی حق الزحمه را مستقیم به حساب انها واریز کنیم ؟ در صورتی که نمی توانیم باید چطور این حق الزحمه را واریز
قرارداد را دو امضا کنیم بعنی هم فرد امضا و هم اداره اش و پول را به حساب اداره اش واریز تا به کارمند بدهند؟
یا راه دیگری هم هست؟

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

بسته به توافق داره و در هر دوصورت باید نسخه ای به دارایی ارسال شود و اگر هم به حساب شخص واریز شود بهتر است