مشاوره حقوقی رایگان - بطلان و تهمت

مدیر شرکت مدعی دریافت وجه از باب همکاری با طرف فروشنده یک ملک شده است و تحت هیچ شرایطی یک ریال هم دریافت نشده و تماما تهمت و افترا میباشد ضمن اینکه طرف مقابل را تهدید نموده که بایستی علیه اینجانب شهادت دروغ بدهد تا شاید بتواند برای اینجانب ایجاد مشکل نماید ولی در هیچ مکان و حساب و چک و شاهدی که بتواند دروغ خود را اثبات نماید وجود ندارد زیرا دروغ محض است و نهایت عنوان نموده میخواسته بگیرد .. آیا این میخواسته و یا در قبال اینگونه بطلانها میشود مدعی شد

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
آن شخصی که ادعا میکند باید دلیل اثباتی به دادگاه ارایه دهد و صرف ادعای بدون دلیل چیزی را نمیتواند اثبات نماید