مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

با سلام من خانم متاهل هستم 21 ساله ک مدتی با ی آقا دوست بودم و رابطه ما فقط در حد بوس و اینا بود و من هیچ وقت ب رابطه جنسی رضایت نداشتم و ندارم تا اینکه یک روز من با آقا از اهواز ب خانه پدری آمدم اما ب دلیل اینکه چندر وز قبل قرص اعصاب خورده بودم و رها کرده بود اونروز در ماشین حالم بدشد و بیهوش شدم و چیز زیادی در ذهنم نیست و هزیان و توهم میزدم برای قرص بعد از انحا ک آقای می‌دانست من روی رابطه جنسی حساس هستم میگه ک من با تو رابطه گرفتم سه بار ولی من چیزی یادم نمیاد اگر آقا بامن رابطه گرفته باشد ومن راضی نباشم ودرحال بیهوشی و حال بد بوده باشم ایا من هم زنا کار هستم من خیلی حالم بد هست الان توبه کردم ولی همش حس میکنم مقصر هستم تورو خدا کمکم کنید اینم بگم ک این آقا می‌داند من وسواس فکری دارم رو این موضوع هربار ی حرفی ب من می‌زند و الان هیج ارتباطی نداریم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر در رابطه جنسی شما اختیاری نداشته آید مرتکب عمل نامشروعی نشده‌اید و حتی در صورت اثبات این موضوع میتوانید از ایشان شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما مرتکب جرم شدید و در صورت شکایت از این اقا وضعیت شما مشخص میشود در ضمن طرح سوال برای خانم متاهل به این شکل در فضای عمومی جایز نیست

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام باتوجه به تاهل اقراربه رابطه نامشروع مادون زنا مستلزم صدور حکم شلاق بوده، جهت اثبات تجاوز به عنف باید ارجاع به پزشکی قانونی را درخواست نمائید،بهتراست به دفتروکیل مراجعت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در حالت بی هوشی باشد زنا محسوب نمی شود.