مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک به مستاجر دوم

سلام. آپارتمانی را از بنگاه اجاره کردم، بنگاهی خودش مستاجر اول بود و در قراردادش با مالک از او اجازه گرفته بود که بتواند به شخص دیگری نیز واحد را کرایه دهد.
با رسیدن به موعد تخلیه اجاره، بنگاهی فرار کرده و پول رهن بنده را نداد.
قرارداد بنده تا شهریور بود، قرارداد بنگاهی با مالک نیز تا اسفند ماه.
مالک پیشنهاد کرد با هم مصالحه کنیم اما در طول سه ماه توافق را سه بار بهم زد، و در نهایت یک پیشنهاد داد که بنده گفتم در یک نشست حضوری توافق کنیم و درباره جزئیات توافق در نشست حضوری با هم توافق کنیم. ایشان توافق در نشست حضوری را نپذیرفت و در واتساپ پیام داد "هر زمان با مبلغ ایکس موافق بودید موافقت خود را اعلام کنید بنده تقدیم کنم و کلیدها را تحویل دهید. "
متأسفانه علیرغم اعلام موافقت همچنان حاضر به نگارش و انجام توافق نیست. چراکه به فکر افتاده پس از اسفند می‌تواند از بنده به جرم تصرف عدوانی شکایت کرده و خسارت بگیرد.
بنده چه کار باید بکنم، قرارداد چاپی با بنگاهی دارم و پیام هایی که خودم و دوستم با مالک در واتساپ رد و بدل کرده ایم.

پاسخ ها :

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام شمابااذن مستاجرکه ماذون بوده واجاره نامه تنظیم گردیده ملک رو اجاره نمودید وتاپایان مهلت حق تصرف داشته سپس باید تخلیه نمائید وعلیه موجر طرح دعوی کنید درصورت تصرف ، اجرت المثل ایام تصرف باید پرداخت و موجر نیزمیتواند بابت حکم یادستور تخلیه‌ اقدام نماید