مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و طلاق توافقی

بنده 4سال است با یک پسر عقد هستم، ایشان 4سال هیچ گونه خرجی و نفقه ای به بنده پرداخت نکرده است
آیا میتوانم نفقه 4سال ازش بگیرم؟
مهریه ام 313 سکه است، بخواهم طلاق توافقی بگیرم باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله میتوانید نفقه معوقه و حال را دادخواست بدهید.
در خصوص طلاق توافقی با توافق دو طرف انجام میشود. برای توضیحات بیشتر حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام نفقه ات را از طریق طرح دادخواست مطالبه میتوانی بگیری ودر مورد مهریه میتوانی از دادگاه یا ثبت وصول ان را بگیری
در مورد طلاق توافقی باید تمام توافق را نوشته دادخواست را مطرح کنی