مشاوره حقوقی رایگان - الزام خوانده به اثبات واقعه رجوع به زوجیت

همسر من در 13 اسفند طلاق رجعی را انجام دادندو ی معاشقه داشتیم و ی مسافرت از طرف سازمانو محل کارش رفتیم با بچه ها و اسامی درمحلکارش ثبت شده و از زمان طلاق تا عده و تا به الان در منزل ایشون هستم و مبالغی را برای من واریز کرده و در ساختمون نیز رفت و امد داشته و خریدهایی انجام داده اند و اینکه بعد سه ماه به دفترخونه رفتند یعنی 13 خرداد برای اتمام کار طلاق بعد از عده ولی 5 روز بعد در سازمان مربوط به کارش میز شام برای سالگرد ازدواج رزرو کرد و با بچه ها رفتیم که همه موارد قابل استعلام است و اینکه تا لحظه اخر در دفترخانه برای من شرط گذاشت به صورت شفاهی که اگر مهرت را میبخشی طلاقت را نمیدهم و من دادخواست دادم و 5 آذر دادگاه دارم لطفا سریعتر به من جواب دهید آیا این طلاق باطل است و اینکه ایا باید نزدیکی کامل صورت گیرد یا خیر ،زبانی و در اغوش کشیدن و معاشقه کافیست .
با تشکراز شما و سپاس فراوان .

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نیازی نیست که رابطه صورت بگیرد این موارد کفایت می‌کند
لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم شده توسط وکیل بهمراه ببرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله بااین توصیف رجوع نمودند مدارک و دفاعیات خود را در جلسه بهمراه داشته باشید