مشاوره حقوقی رایگان - رجوع مرد به زن در طلاق رجعی

سلام علیکم. بنده از طرف خودم(اقا هستم) تقاضای طلاق کردم چون با همسرم توافق کردیم نوع آن رجعی باشد تا به هم رجوع کنیم(نمی خواهیم دیگران از رجوع ما مطلع شوند) حالا اگر در محضر صیغه طلاق جاری شد و من و همسرم بعد از خواندن صیغه طلاق رجوع کردیم و این رجوع را به اطلاع محضر طلاق نرساندیم و طلاق رجعی در شناسنامه ما ثبت شد ایا ما با هم از لحاظ قانونی نامحرم می شویم؟؟؟خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

امین مشرفی زرندی

جناب آقای امین مشرفی زرندی:

این کار از لحاظ شرعی اشکالی ندارد
ولی فاقد ارزش قانونی است
و تاثیر قانونی آن از زمان اطلاع رجوع می باشد
موفق باشید

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

احتمالا این طلاق را برای دریافت حقوق انجام دادید و صوری ، در صورت عدم ثبت مرتکب جرم شدید اگر ثابت شود از این طریق همسرتان مستحق دریافت حقوق خلاف قانون شده به جرم کلاهبرداری تعقیب خواهید شد. در مورد سوال شرعی به مرجع خود مراجعه کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق به درخواست مرد طلاق رجعی است ومرد درایام عده می تواند به زن رجوع کند لکن رجوع به زن باید دردفترازدواج ثبت شود والا جرم می باشد
رجوع درایام عده ازنظرشرعی وقانونی صحیح است لکن از نظرقانونی باید ثبت شود والا عدم ثبت جرم می باشد