مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف ملک

با سلام
پدرم 17سال پیش فوت کرده ویک منزل مسکونی سه طبقه و یک باب مغازه دارد در منزل مسکونی به نوبت خواهر و برادرهاسکونت داشتند و قبل از سکونت بصورت شفاهی از همه وراث رضایت گرفته شده و هرکسی که ساکن شده هزینه های تعمیرات خانه متحمل شده ولی هیچکس فاکتور ندارد حال یکی از وراث شکایت کرده و طلب اجاره بها و تقسیم ارث را نموده البته پدرم در وصیت نامه قید کرده که چون قبلا ملکی که بابت مهریه مادرم بوده و فروخته دو دانگ این منزل بابت مهریه متعلق به مادرم می باشد حال با توجه به شرح ماوقع و اینکه پرونده در مجتمع قضایی تشکیل شده و جلسه اولآن همه ما حاضر شدیم و صورتجلسه ان را امضا کردیم خواهشمند است راهنمایی بفرمایید چکار باید کرد.
ممنون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید با دلایل موجود لایحه دفاعیه ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه مدارک خود در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اجرت المثل تعلق می‌گیرد و قواعد ارث نیز به سبب آمرانه بودن آن به همان صورت انجام می پذیرد
در خصوص وصیت پدر جهت تعلق 2 دانگ به مادر باید گفت تامیزان یک سوم ماترک پابرجاست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اینکه رضایت همه وراث در تصرف وجود داشته است اجرت‌المثل ایام تصرف تعلق نمی‌گیرد ولی از باب تقسیم ارث، بایستی طبق قانون ارث نسبت به چهار دانگ باقیمانده اقدام شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر یک از وراث می‌تواند سهم خود را مطالبه نماید