مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل و تقسیم ماترک

با سلام
پدرم 17سال پیش فوت کرده و یک منزل مسکونی و یک باب مغازه دارد در این مدت خواهر و برادرها بارضایت شفاهی از یکدیگر در انجا سکونت داشته و البته هزینه های تعمیرات منزل را نیز پرپاخت نموده اند لیکن فاکتور ندارند حال یکی از وراث طی شکایتی در مجتمع قضایی اجاره بهای این 17 سال را مطالبه نموده و خواستار تقسیم ارث می باشد البته با قیمتهای غیر واقعی ملک ، ضمنا پدرم وصیت کرده بابت ملکی که قبلا مهریه مادرم بوده و فروخته به جای آن دو دانگ این خانه متعلق به مادرم می باشد حال با توجه به شرح ماقع خواهشمند است راهنمایی بفرمایید.
باتشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق بررسی کنیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است و قبلا پاسخگویی صورت گرفته است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مبلغ اجرت المثل کارشناس تعیین می‌نماید هر یک از وراث حق دارد که سهم خود را مطالبه نماید