مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

با سلام و احترام من در یک طبقه با مادرم و برادرانم زندگی می کنم پدرم چهارده سال پیش فوت کرده اند و مادرم 9 ماه پیش سهم پدری دوتن از برادرها و دوتن از خواهرها توسط یکی از برادرانم سیزده سال پیش پرداخت شده است اخیرا یکی از برادرانم که سهم پدری خود را سیزده سال پیش گرفته است از من اجرت المثل طلب کرده خاطر نشان می گردد من جایی را تصرف نکرده ام بصورت اشتراکی از یک طبقه استفاده کرده ام و پرستاری مادرم را نیز نموده ام آیا این برادر می تواند از من اجرت المثل درخواست کند؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

انحصار وراثت کردید یا خیر واگر کردید سهم ورثه پرداخت شده یاخیر

مجید قربانی خوی

جناب آقای مجید قربانی خوی :

سلام بر شما دوست عزیز
1. ابتدا می بایست مدارک مربوط به تقسیم سهام مختلف بررسی گردد.
2. در صورتی که محرز گردد فرد مذکور سهم خویش و دریافت نموده و در منزل مورد اشاره هیچ حقی را دارا نمی باشد، جهت دریافت المثل ذی حق نمی باشد.
موفق باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نسبت به سهم الارث خود میتواند ادعا کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر برادرتون در منزل سهم داشته باشد می تواند از هریک از متصرفین اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اجره المثل بر اساس سهم در ملکیت قابل مطالبه هست

شهرام  كاظم لو

شهرام كاظم لو :

سلام
با توجه به اینکه ایشون مالکیتی نسبت به سهم خود ندارند و واگذار نموده اند ،خواسته شون رد میشه مشروط به اینکه شما در دادگاه اثبات کنید که مالکیت وی 13 سال پیش ب فلانی واگذار شده
موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سلام نسبت به سهم الارث خود میتواند ادعا کند

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

❇سلام
✔باید دید آیا تصرف شده یا خير سهم پرداخت شده یاخیر؟اگر برادرتون در منزل سهم داشته باشد می تواند از هریک از متصرفین اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کن

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به این دارد که برادر شما در ان ملک سهمی دارد یا خیر ؟ اگر تقسیم ترکه طبق انحصار وراثت انجام نشده اقدام کنید تا تکلیف مشخص شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که سهم الارث خود را دریافت کرده باشد مستحق دریافت اجرت المثل نمیباشد اما نیاز به اثبات دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر مدارک و شواهدی دال بر فروش سهم باشد خیر اجرت المثل قابل دریافت نمی باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اثبات نماید که ایشان قدر ااسهم از ماترک پدر را دریافت نموده و مالکیت مشاعی نسبت به ارث ندارد دعوی ایشان قطع میشود