مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اجرت المثل مغازه

سلام وعرض ادب
پدر من فوت شده ومغازه در تصرف برادرم است ایا من می توانم اجرت المثل سالهای قبل از فوت پدرم را درخواست کنم وخودش در جمع خانواده اعتراف کرده که دو سال اجاره مغازه به پدرم رو ندا ه تحت چه عنوانی این دادخواست رو میتونم بدم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اجاره بعد از فوت قابل مطالبه است در صورتی که اجاره نامه نداشته باشند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اجرت المثل سال های قبل از فوت پدر قابل مطالبه نیست ولی برای بعد از فوت پدر امکان دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در این خصوص اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نظر خیر چون در آن زمان پدر شما در قید حیات بوده و ایشان می توانسته نسبت به این موضوع اقدام نماید و شما فقط بعد از فوت پدرمی‌توانید تقاضای اجرت المثل ایام تصرف را درخواست نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اقرار کرده بر اساس همین اقرار میتوانید اقدام به مطالبه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست اجرت المثل ایام تصرف البته با مستندات و مدارک و ادله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید در این خصوص اقدام کنید