مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شهرت

سلام وقتتون بخیر بنده سوالی داشتم...
من متاهلم و شهرتم رو معمولی میدونم که عجیب غریب نیس ولی همسرم متاسفانه شهرت زیبایی نداره ( اسم یه روستاس ) حالا هر کاری میکنم همسرم شهرتشو عوض نمیکنه منم نگران اینده بچم هستم که وقتی به دنیا بیاد و این شهرت بخوره تو شناسنامش چطور میخاد تو جامعه باشه و دو روز دیگه کسی مسخرش نکنه بابت شهرتش ... تو گوگل که داشتم در مورد همین موضوع سرچ میکردم سایت شمارو دیدم و گفتم یه ایمیل بزنم راهنماییم کنید که :
آیا من میتونم وقتی صاحب فرزند شدم شهرت بچمو عوض کنم (بدون اینکه همسرم شهرتشو عوض کنه) و نذارم شهرتش مثل پدرش باشه ؟
آیا من میتونم قبل هیجده سالگیشون شهرتشونو عوض کنم حتی اگه همسرم شهرتشو تغییر نده ؟
آیا میتونم از شهرت خودم برای شهرت بچه هام استفاده کنم ؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی واسم مهمه این موضوع

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
شهرت از پدر به پسر منتقل می شود .ولی بعد از سن رشد شخص می تواند تقاضای تغییر فامیلی بدهد و شرایط خاصی برای انتخاب این شهرت ها وجود دارد .در صورت موافقت خانواده شما امکان انتخاب شهرت شما برای ایشان وجود دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بدون تغییر نام خانوادگی همسرتان نام خانوادگی فرزندتان هم تغییر نمیکند مگر اینکه پس از 18 سالگی خودش درخواست تغییر نام خانوادگی بدهد