مشاوره حقوقی رایگان - خسارت بار توسط راننده بدون بارنامه

با سلام و عرض ادب خدمت تیم زحمتکش دادراه . بنده باربری درون شهری داخل تهران هستم هفته پیش یه مشتری زنگ زد و از کرج یه بار قارچ داشت برای مرز مهران که باید کامیون یخچالدار برای ارسال اون اعزام میشد و از جاییکه که محدوده بارگیری ما نبود و مشتری عجله داشت از اون دویست تومن بیعانه پیش پرداخت گرفتم و سفارش اون و به یکی از دفاتر باربری کرج دادم. اون باربری یه راننده معرفی کرد و من مشخصاتش و دادم به مشتری . زمان بارگیری ساعت 6 بود ولی راننده رفت دو جا بار و زد و تا 9 شب طول کشید که قرار سد راننده تو مسیر بارنامه بگیره و متاسفانه بدون بارنامه رفته و بار و بیمه هم نکرده و از جاییکه مشتری میخواست این بار صبح به ترخیص کار عراقی برسه معتطل نمیشه و بدون بارنامه حرکت میکنه . از جاییکه بارگیری با تاخییر انجام شده بود و تو جاده هم بارندگی بود راننده بعد از ظهر میرسه و بار ترخیص نمیشه و ترخیص کار میگه فردا صبح بار و ترخیص میکنم .‌ فردا صبح قارچها رنگش تیره میشه و خیدار بار و تحویل نمیگیره و از اینکه بار هم ریزتر از سفارش بوده و هم تیره شده اعتراض میکنه و ترخیص کار میگه راننده اصلا یخچالش و روشن نکرده و این موضوع و صورتجلسه میکنه و چند تا امضا میکنند .خلاصه بار و برمیگردونه . راننده بار و میاره کرج ولی از جاییکه فرستنده میگه کرایه نمیدم تا کلانتری بیاد صورتجلسه کنه و خسارت بار مشخص بشه کی باید بده . راننده بار و میبره تو سرد خونه کرج تحویل و رسید میگیره به فرستنده اعلام کردیم که بره بارش و تحویل بگیره اما اقدامی نکرد و گفت بار و از من تحویل نگرفتن که به من تحویل بدن . راننده هم هیچ همکاری تو این زمینه با ما و مستری نکرد. تاریخ تولید و بسته بندی هم یک روز بعد از تحویل به راننده درج شده و 9 روز انقضا داشته . حالا بارها خراب شده و مشتری از راننده و من به عنوان مدیر باربری شکایت کرده . اینجا مقصر کیه و تکلیف خسارت چی میشه و آیا با توجه به عدم صدور بارنامه توسط من و عدم اخذ بارنامه توسط راننده و اینکه مشتری از راننده بارنامه نخواسته آیا من مقصرم و باید خسارت بدم یا راننده .
ممنون میشم پاسخ روشن بدین چون دو روز دیگه دادگاه دارم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.موضوع درتخصص کارشناس رسمی است که مشخص میکنه مقصرخمقصرخچه کسیه .وموسسه باربری مسول پرداخت خسارت می باشد.بهتره که شما تاجلسه اول دادگاه,دادخواست جلب ثالث علیه موسسه بدهید.