مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام من میخواستم بدونم با همسرم که اعتیاد داشته و با زن شوهر دار و معتاد رابطه داره چکار باید کنم؟ دوتا هم دختر دارم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر برای ادعای خود مستندات و ادله شرعی دارید ، دلایل قانونی خود را پیوست شکوائیه ارتباط نامشروع همسرتان با زن نامحرم نموده و اگر محل وقوع جرم خارج از حوزه قضایی تهران است به دادسرای محل وقوع جرم و اگر در حوزه قضایی تهران واقع است به دادسرای ویژه ارشاد تقدیم نموده تا رسیدگی گردد .

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

به جهت اعتیاد شوهرتون می توانید دادخواست طلاق بدهید همچنین در مورد ارتباط نامشروع با زن شوهردار نیز می توانید شکایت کیفری رابطه نامشروع مطرح نمایید.