مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت

اگر شخصی ماشینشو پارک کنه جایی ک داربست فلزی هست و بر اثر باد اون داربست بیفته و باعث خسارت بشه در صورت دارا بودن چ شرایطی امکان مطالبه خسارت وجود دارد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید ‌موضوع ‌کارشناسی گردد تا مقصر و میزان تقصیر مشخص گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌بایست این موضوع توسط کارشناس رسمی دادگستری بررسی شود که مشخص شود آیا خودرو تقصیر دارد یا نصب به صورت ایمنی نشده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مقصر خسارت قابل مطالبه است
اگر خود شخص مقصر باشد نمی تواند خسارت بگیرد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پرسش شما بدین وصف قابل پاسخگویی نمی‌باشد در این گونه مواقع کارشناس مقصر و میزان تقصیر را مشخص خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

محل پارک ممنوع نباشد . نصب داربست اصولی نباشد