مشاوره حقوقی رایگان - آیا هزینه های دادگاه و بیمارستان به روز حساب میشه

باسلام.
میخواستم بدونم هزینه بیمارستان که سال پیش نزدیک به 90میلیون شد یا هزینه وکیل گرفتن که 100میلیون شد پرداخت کردیم بخوایم از طرف مقابل بگیریم آیا این هزینه ها به روز محاسبه میشن یا نه؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
در صورتی که هزینه ها را از طرف مقابل خود مطالبه کرده باشید و ایشان محکوم به پرداخت این هزینه ها گردد, خسارت تاخیر تادیه به اصل مبالغ نیز تعلق می گیرد