مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و نشر اکاذیب

سلام بنده در اینستا فعالیت تبلیغاتی میکنم چندین ساله و با ترتیب دادن مسابقه چند اسپانسر میگیرم و همزمان به چند بلاگر تبلیغ میدم
یکی از اسپانسرا ادعا کرد فالور فیکه و تهمت زد و به بقیه مشتریا گفت و پیام داد بر علیه من گروه زد حتی مشتریان میگفتن ایشون مزاحم شدن و تحریک میکنن اونارو برای شکایت ضمنا با من تماس گرفت 2برابر مبلغ رو خواست تا ادامه نده به تهمت زدن منم شکایت کردم به خاطره اخاذی و تهمت و نشر اکاذیب اونم ازمن شکایت کرده به عنوان کلاهبردار و معاش منو با خطر مواجه کرده
آیا حق با اوست یا بنده؟چون از کار خودم مطمئنم که فالور واقعی بوده

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولا در این مواقع چون موضوع جنبه فنی دارد دادگاه به کارشناس رسمی ارجاع میکند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تمييز حق از باطل با قاضي محترم رسيدگي كننده است