مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت خانواده توسط فرزند پسر

سلام وعرض ادب من پزشک عمومی هستم فرزند پسری دارم25ساله مجرد بیکارپس ازچند بارمراجعه به پزشکان متخصص روانپزشک درطی سالهای مختلف و به ویژه اخیرا تشخیص اختلال رفتاری درطیف اوتیسم گذاشته اند که سختی کار در همینجاست که نه فرد کاملا سالمی حساب میشه ونه اختلالات حاد ومزمن روانی که نیاز به بستری داشته باشه محسوب میشه علی ای حال علاوه براینکه تمایل وانگیزه ای برای کار ویا تحصیل تخصصی نداره که باهاش کنار اومدیم که البته آینده خوبی برایش بعد ازما قابل تصور نیست حرافی زیاد جروبحث های زیاد وتکراری همراه الفاظ رکیک داره وهمه چی رو به سیاست ربط میده علیرغم خویشتن داری من وهمسرم ولی گاها مخصوصا با مادرش که به بحث میوفتن حرفهاش وصدای بلندش آزاردهنده است . البته سوال اصلی من این است که اگرروزی مجبور به شکایت بشوم نتیجه بخش خواهد بود ویا بعد ازشکایت من با پسرم چه رفتاری خواهد شد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بهتر است ابتدا ایشان را به پزشک و
روانشناس معرفی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر شکایت کنید می توانید مانع از ورود وی به منزل شوید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت بستگی به موضوع شکایت و نحوه رسیدگی شما دارد اگر به عنوان شاکی خصوصی بعد از گرفتن تعهد در دادگاه گذشت کنید مجازات پسرتان کاهش می‌یابد