مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری کانال صیغه یابی

سلام من حدودا 1 ماه پیش از طریق کانال های تلگرامی با یکی اشنا شدم و اول از من 100 هزار تومان بابت حق معرفی گرفتن بعدش من ریختم و بعد بهم زنگ زد و پول های دیگه ای درخواست کرد و گفت در اخر بهتون برگشت داده میشه الان من شکایت کردم و پرونده تشکیل دادم تو پلیس فتا و ازم خواست که دوتا پوشه بخرم و بعدش تمام مدارکو گذاشت داخل پوشه بعدش میخوام بدونم چی میشه به پولم میرسم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید شکایت خود را تا پایان پیگیری کنید و اطلاعات ان کانال را در اختبار دادگاه و بازپرس قرار دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تشکیل پرونده و تکمیل، پرونده جهت انجام تحقیقات به دادسرا ارسال می شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پرونده شما جهت رسیدگی به دادگاه ارسال میگردد.